+31 6 10795701 | info@hvdfotografie.nl

Wij, Judy de Haas van Dorsser – Tokkie en Daan de Haas van Dorsser, hebben al heel lang een passie voor fotografie. Gecombineerd met onze passie voor reizen vinden wij het vooral heerlijk om door Zuidelijk Afrika te zwerven. Daar leggen wij zowel mens, dier en landschap op de gevoelige plaat vast. Samen hebben wij de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd en mogen wij ons officieel allround vakfotograaf noemen.

Je kunt ons inhuren voor allerlei soorten fotografie zoals, bruidsfotografie, het maken van een (familie)portret, het vastleggen van een evenement (verjaardag, feest etc.) of foto’s voor je website. Verder kun je ons natuurlijk ook benaderen voor iedere andere reden om beeldmateriaal te krijgen. In onze foto’s staan mens en dier centraal en ga laten wij de foto een verhaal vertellen. Wij beiden zijn zeer visueel, direct, gedreven, sociaal, creatief, kwaliteit- en resultaatgericht.

Ook wanneer je zelf je fotografische vaardigheden wilt verbeteren kunnen wij je daarbij helpen. Denk dan eens aan het volgen van een workshop of persoonlijk fotografie coachingstraject. Graag brengen wij je de basisbeginselen van de fotografie bij. Ook als je al wat meer click’s achter je naam hebt kunnen wij je vast nog wel wat bieden. Neem gerust contact met ons op, we komen er dan samen zeker uit.


Judy

Mijn passie voor fotograferen is eigenlijk begonnen door mijn andere passie namelijk reizen. Ik reis al zo’n 25 jaar bij voorkeur door landen met veel ongerepte natuur en wildlife. Voor Olifanten heb ik een grote liefde. Ik ben het in de loop van de tijd het als maar leuker gaan vinden om hetgeen ik onderweg tegenkom vast te leggen. Doordat ik meer ben gaan fotograferen en me verder in fotografie ben gaan verdiepen, word ik ook steeds kritischer op mijn eigen foto’s en probeer ik steeds betere foto’s te maken. Zo is mijn passie voor fotografie geboren.

Sinds een aantal jaren werk ik met Sony digitale camera’s, op dit moment een Alpha 7RM3. Ik verwacht hiermee nog vele mooie reizen te maken en de resultaten hiervan op deze website te kunnen zetten. Ik hoop dat je het leuk vindt om met ons mee te genieten. Wanneer je aan- of opmerkingen op mijn foto’s hebt vind ik het leuk als je mij dit laat weten.

Daan

Mijn passie voor fotografie is al zo’n 30 jaar geleden begonnen. Je kunt mij gerust een omnivoor op het gebied van fotografie noemen, ik vind (bijna) alles leuk om te fotograferen. Gecombineerd met mijn passie voor reizen vind ik het vooral heerlijk om door Zuidelijk Afrika te zwerven en daar mens en dier op de gevoelige plaat vast te leggen. Reisfotografie is dus een echte passie te noemen. Samen met mijn partner Judy heb ik de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd en mag ik mij officieel vakfotograaf noemen.

Mijn specialiteit is reis- en reportagefotografie. In mijn foto’s staan mens en dier centraal en ga ik er van uit dat de foto’s een verhaal vertellen. Ik ben visueel, direct, gedreven, sociaal, creatief, kwaliteit- en resultaatgericht en houd van grappen en grollen. In mijn carrière heb ik in de gezondheidszorg gewerkt, maar ook in diverse nationale en internationale commerciële managementfuncties. De ervaring die ik in deze functies met mensen heb opgedaan gebruik ik zowel in mijn rol als fotograaf als ook in mijn eigen praktijk als zelfstandig loopbaanadviseur en coach (www.daancoacht.nl).

Ook als je jouw fotografische vaardigheden wilt verbeteren, denk dan eens aan een workshop of persoonlijk coachingstraject. Graag breng ik je de basisbeginselen van de fotografie bij. Ook als je al wat meer click’s achter je naam hebt heb ik je vast wel wat te bieden. Verder kun je mij natuurlijk ook benaderen voor een portretfoto, het vastleggen van een evenement of iedere andere reden om beeldmateriaal te krijgen. Neem gerust contact met mij op, we komen er dan samen zeker uit.


Close Menu