Tarieven

Fotografie is er in alle soorten en maten — en voor elke prijs. Wij leveren goede kwaliteit en service voor een redelijke prijs. In sommige gevallen, waarin dit prettig of noodzakelijk is, werken wij onder de naam D&N Fotografie samen met Nanda Gilden van Nanda Gilden Photography.
Omdat iedere opdracht anders is werken wij met een vast uurtarief van € 75,- (excl. btw). Voor ieder uur dat wij fotograferen rekenen wij ook één uur bewerkingstijd, dus voor 1 uur fotografie zijn wij 2 uur bezig. Alle door ons afgegeven offertes zijn altijd inclusief nabewerking. Verder rekenen wij normaal gesproken geen reisuren, maar wel een kilometervergoeding van € 0,19 gerekend vanaf onze locatie in Zutphen.
Graag maken wij een offerte op maat voor je. Wij werken (bijna) altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Levering

Alle foto’s die je van ons ontvangt zijn beoordeeld en gecorrigeerd. Dit opdat o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte, uitstraling optimaal tot hun recht komen. Wij leveren nooit onbewerkte bestanden en nooit het digitaal negatief (RAW-bestand). Alle foto’s worden standaard in .jpg via e-mail toegezonden (WeTransfer) in hoge (300dpi voor prints) en lage resolutie (72ppi voor beeldscherm). Wanneer gewenst kunnen ook andere formaten zoals .PNG, .PDF en .EPS geleverd worden.

Gebruiksrecht

Alle door ons gemaakte foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd volgens de auteurswet. Het eigendom van de foto ligt volgens deze wet altijd bij de maker van het werk. De opdrachtgever verkrijgt toestemming om de foto’s te gebruiken. Doorgaans leveren wij de foto’s met een onbeperkte gebruikslicentie voor de opdrachtgever. De foto mag volgens deze afspraak zonder enige beperking van tijd, medium, kwantiteit, oplage of afmetingen gebruikt worden voor de doeleinden van de opdrachtgever. Je mag de foto’s echter niet verkopen en je mag ze bijvoorbeeld niet onder eigen naam insturen naar een fotowedstrijd.
Met enige regelmaat laten wij foto’s zien uit ons portfolio, op onze website of via diverse sociale media. Je kunt het altijd aangeven als je dit liever niet wilt. Wij zullen dat zonder discussie accepteren.

Algemene Voorwaarden

Alle door ons geleverde diensten vinden plaats onder Algemene Voorwaarden.