Daan

Mijn passie voor fotografie is al zo’n 30 jaar geleden begonnen. Je kunt mij gerust een omnivoor op het gebied van fotografie noemen, ik vind (bijna) alles leuk om te fotograferen. Gecombineerd met mijn passie voor reizen vind ik het vooral heerlijk om door Zuidelijk Afrika te zwerven en daar mens en dier op de gevoelige plaat vast te leggen. Reisfotografie is dus een echte passie te noemen. Samen met mijn partner Judy heb ik de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd en mag ik mij officieel vakfotograaf noemen.

Mijn specialiteit is reis- en reportagefotografie. In mijn foto’s staan mens en dier centraal en ga ik er van uit dat de foto’s een verhaal vertellen. Ik ben visueel, direct, gedreven, sociaal, creatief, kwaliteit- en resultaatgericht en houd van grappen en grollen. In mijn carrière heb ik in de gezondheidszorg gewerkt, maar ook in diverse nationale en internationale commerciële managementfuncties. De ervaring die ik in deze functies met mensen heb opgedaan gebruik ik zowel in mijn rol als fotograaf als ook in mijn eigen praktijk als zelfstandig loopbaanadviseur en coach (www.daancoacht.nl).

Ook als je jouw fotografische vaardigheden wilt verbeteren, denk dan eens aan een workshop of persoonlijk coachingstraject. Graag breng ik je de basisbeginselen van de fotografie bij. Ook als je al wat meer klik’s achter je naam hebt heb ik je vast wel wat te bieden. Verder kun je mij natuurlijk ook benaderen voor een portretfoto, het vastleggen van een evenement of iedere andere reden om beeldmateriaal te krijgen. Neem gerust contact met mij op, we komen er dan samen zeker uit.

Tot snel!