Over ons

Wij, Judy de Haas van Dorsser – Tokkie en Daan de Haas van Dorsser, hebben al heel lang een passie voor fotografie. Gecombineerd met onze passie voor reizen vinden wij het vooral heerlijk om door Zuidelijk Afrika te zwerven. Daar leggen wij zowel mens,  dier en landschap op de gevoelige plaat vast. Samen hebben wij de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn gevolgd en mogen wij ons officieel vakfotograaf noemen.

Je kunt ons inhuren voor allerlei soorten fotografie zoals, bruidsfotografie, het maken van een (familie)portret, het vastleggen van een evenement (verjaardag, feest etc.) of foto’s voor je website. Verder kun je ons natuurlijk ook benaderen voor iedere andere reden om beeldmateriaal te krijgen. In onze foto’s staan mens en dier centraal en ga laten wij de foto een verhaal vertellen. Wij beiden zijn zeer visueel, direct, gedreven, sociaal, creatief, kwaliteit- en resultaatgericht.

Ook wanneer je zelf je fotografische vaardigheden wilt verbeteren kunnen wij je daarbij helpen. Denk dan eens aan het volgen van een workshop of persoonlijk fotografie coachingstraject. Graag brengen wij je de basisbeginselen van de fotografie bij. Ook als je al wat meer klik’s achter je naam hebt kunnen wij je vast nog wel wat bieden. Neem gerust contact met ons op, we komen er dan samen zeker uit.

We hopen je snel te ontmoeten!

Judy en Daan